Als u op zoek bent naar een manier om vloeistoffen op te slaan of te transporteren, zijn vloeistofdichte containers de oplossing voor u. Bij Van Horssen Lekbakken bieden wij een breed scala aan containers van hoge kwaliteit. Voor meer informatie kun altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn Vloeistofdichte containers?

Vloeistofdichte containers zijn containers die speciaal zijn ontworpen om vloeistoffen op te slaan en te vervoeren zonder lekkage. Deze containers hebben een speciale structuur en zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen corrosie en schade door chemicaliën

Soorten containers bij Van Horssen Lekbakken

Stalen containers
Stalen vloeistofdichte containers zijn duurzaam en sterk. Ze zijn bestand tegen corrosie en kunnen worden gebruikt voor het opslaan van een breed scala aan vloeistoffen, waaronder chemicaliën en olie.

Kunststof containers
Kunststof vloeistofdichte containers zijn lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Ze zijn bestand tegen chemicaliën en kunnen worden gebruikt voor het opslaan van een breed scala aan vloeistoffen.

Naast deze twee voorbeelden zijn er nog vele andere mogelijkheden voor uw container.

Waarom kiezen voor Van Horssen Lekbakken?

Bij Van Horssen Lekbakken bieden wij op maat gemaakte vloeistofdichte containers van hoge kwaliteit. Onze containers zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bovendien kunnen we containers leveren in verschillende maten en vormen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Container huren of kopen bij Van Horssen Lekbakken

Bij Van Horssen Lekbakken bieden we zowel de optie om vloeistofdichte containers te huren als te kopen. Hierdoor kunt u profiteren van onze expertise en flexibiliteit bij het kiezen van de beste optie voor uw specifieke situatie. Onze containers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle wet- en regelgeving, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van uw opslag of transport. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.