Wat is een vloeistofcontainer?

Een vloeistofcontainer is een container die gebruikt wordt om vloeistoffen op te slaan. Ze worden vaak gebruikt in vele verschillende industrieën, zoals de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de voedselindustrie. Vloeistofcontainers zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals kunststof en roestvrij staal. De containers hebben verschillende soorten afdichtingen, zoals gietijzeren schroeven, lassen, bouten en moeren. Ze zijn ontworpen om de inhoud tegen verontreinigingen te beschermen en om lekkage te voorkomen. Ze komen ook in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor het opslaan van verschillende hoeveelheden vloeistoffen. Vloeistofcontainers zijn een veelzijdig product, waardoor ze geschikt zijn voor een aantal toepassingen.

Opvang door lekbakken onder vloeistofcontainers

Om voldoende capaciteit te kunnen waarborgen worden er vloeistofcontainers ingezet. Wanneer er sprake is van vloeistoffen die belastend kunnen zijn voor het milieu worden mobiele lekbakken gebruikt om ervoor te zorgen dat de vloeistoffen worden opgevangen en niet in de bodem terecht kunnen komen. Deze mobiele lekbakken worden in standaard maten geleverd, maar ook maatwerk is mogelijk, zodat de vloeistofcontainers altijd perfect in de flexibele lekbakken passen.

Afhankelijk van de vloeistoffen in de containers wordt het zeildoek bepaald om ervoor te zorgen dat het materiaal resistent is tegen de vloeistoffen.

Vloeistofdichte container huren of kopen

U kunt bij Van Horssen Lekbakken vloeistofdichte containers kopen, maar wanneer u deze voor een korte periode nodig heeft kunt u deze ook huren. Wanneer u kiest voor het huren van een vloeistofdichte container zorgen wij er voor dat deze netjes en schoon aan u wordt geleverd, zodat u zonder problemen direct  uw vloeistof kan opslaan in de container.

Bij het kopen van een vloeistofdichte containers is ook mogelijk bij ons. U kunt bij ons kiezen tussen de standaard maten containers die wij direct kunnen leveren, maar u kunt  bij Van Horssen Lekbakken er ook voor kiezen om uw vloeistofcontainer op maat te laten maken, zodat deze volledig aan uw wensen zal voldoen. Wij zullen u in het proces naar een op maat gemaakte container begeleiden, zodat u de perfecte vloeistofcontainer voor uw bestemmingsplan zal krijgen.

Vragen over de vloeistofcontainers?

Van Horssen Lekbakken is de specialist op het gebied van vloeistofcontainers. Heeft u nog meer vragen over het huren of kopen van de vloeistofcontainers, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u dan persoonlijk advies op maat. Wij helpen u graag naar het vinden van de juiste container die bij u past!