Vloeistof lekbakken

Met de vloeistof lekbakken van Van Horssen Lekbakken voorkomt u dat (gevaarlijke) vloeistoffen in de grond terecht komen. Vooral bij calamiteiten waar het milieu belangrijk is, heeft een lekbak grote voordelen. Door de eenvoudige aluminium constructie zijn de lekbakken eenvoudig te monteren en demonteren. Dit maakt de lekbakken flexibel en duurzaam. De materiaalkeuze van het zeildoek kan worden afgestemd op uw wensen, ook wat betreft resistentie tegen chemicaliën.

Wilt u meer informatie over de vloeistof lekbakken? Neem dan direct contact met ons op of vul ons 'bel me terug' formulier in.

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat zijn vloeistof lekbakken?

Een vloeistof lekbak is een bak die vloeistof dicht is. Hierin kan het uitvloeisel van een lekkage worden opgevangen. Hierdoor wordt voorkomen dat vuil, vocht of gevaarlijke stoffen in de grond belanden wanneer bijvoorbeeld een lekkage optreedt bij het overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Een vloeistof lekbak kan worden geplaatst onder uiteenlopende goederen en zijn daarom beschikbaar in verschillende materialen en in verschillende formaten. Bij het kiezen van het materiaal is het belangrijk dat de lekbak bestand is tegen de vloeistoffen die er in worden opgevangen.

Waarom een vloeistof lekbak?

Een vloeistof lekbak is van belang wanneer u vaak met chemische stoffen werkt die niet in aanraking mogen komen met de grond. Van Horssen Lekbakken produceert zelf vloeistof lekbakken en lekmatten. Hierdoor hebben wij direct toezicht op de kwaliteit en zorgen wij ervoor dat de vloeistof lekbakken voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast kunnen wij de lekbakken altijd op maat leveren. Ook bent u bij ons verzekerd van snelle levertijden en scherpe prijzen. Eenmalig een vloeistof lekbak nodig? Dan is het ook mogelijk om er eentje te huren bij ons.

Vloeistof lekbakken van Van Horssen Lekbakken

Wilt u een vloeistof lekbak aanschaffen of gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.