verijdbare vloeistoflekbakken

Vertrouw op HORSSEN Lekbakken voor de meest betrouwbare bescherming van het milieu. Onze geavanceerde verrijdbare lekbak, ook wel calamiteitenlekbak genoemd, ia ontworpen om het lekken van gevaarlijke vloeistoffen in de bodem te voorkomen. Met ons flexibele en duurzame aluminium systeem bent u verzekerd van een solide constructie. We passen het zeildoek aan volgens uw specificaties, inclusief uitstekende bestendigheid tegen chemicaliën. Kies voor gemoedsrust en de hoogste kwaliteit met HORSSEN.

Milieuschade voorkomen
De standaard vloeistoflekbakken kunnen moeiteloos gedemonteerd en vervoerd worden. Het gebruikte materiaal is zowel opvouwbaar als oprolbaar, waardoor deze bakken snel inzetbaar zijn bij zowel ongevallen als milieu-incidenten.

Diverse maten en maatwerk
Onze verrijdbare lekbakken worden geleverd in standaardmaten per hele meter. Het is echter ook mogelijk om maatwerk te verkrijgen. Wij staan klaar om met u samen te werken en u te adviseren over de meest geschikte type lekbakken, maten en materialen. Dankzij het aluminium systeem is het mogelijk om met een voertuig de lekbakken in te rijden.

Oplevering

Verrijdbare Lekbak

Rijplaten
Door gebruik te maken van stabiele kunststof rijplaten onder of in uw lekbak, blijft het zeil optimaal in conditie. Van HORSSEN biedt u rijplaten in diverse maten aan, zodat ook uw calamiteiten lekbak goed is beschermd.

Verrijdbare lekmatten
Naast de opvouwbare lekbakken maken wij verrijdbare, flexibele vloeistoflekmatten die dankzij hun handige functionaliteiten zeer breed inzetbaar zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van opvouwbare en verrijdbare lekbak? Neem direct contact met ons op.

De opbouw

Mobiele vloeistoflekbakken

Zelfbouwpakket
De verrijdbare lekbakken worden kant en klaar als zelfbouwpakket geleverd. Afhankelijk van uw wensen kan het team van Van HORSSEN de lekbak voor u opbouwen of u doet dit zelf. De lekbakken worden (indien gewenst) in een pallet box vervoerd, zodat alle onderdelen compleet en zonder beschadigingen bij u aankomen, met daarop duidelijk vermeld welke maat lekbak zich in de pallet box bevindt.

In praktijk