Familiebedrijf Van HORSSEN

Van HORSSEN bv is sinds 1942 dé specialist in het verwerken van hoge kwaliteitsmaterialen op het gebied van zeil. De ontwikkeling van kunststof hebben wij nauw op de voet gevolgd en in de loop der jaren heeft ons familiebedrijf een gevarieerd pakket aan producten ontwikkeld en hierin een zeer brede ervaring en expertise opgebouwd.

Groene gedachte
Om onze groene gedachte verder uit te dragen, ontwikkelen we al ruim 8 jaar ook mobiele lekbakken. Deze opvouwbare lekbakken zorgen ervoor dat milieubelastende vloeistoffen, die niet in de bodem mogen komen, ter plekke eenvoudig worden opgevangen. Deze flexibele lekbakken zijn oprolbaar en opvouwbaar en kunnen direct worden ingezet bij incidenten die het milieu bedreigen. Mocht er door gebruik helaas schade ontstaan aan de lekbakken, dan kunt u de schade in onze eigen werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekbakken direct opnieuw in kunt zetten.

Gedegen advies
Wilt u gebruik gaan maken van mobiele lekbakken of lekmatten? Van HORSSEN Lekbakken denkt graag met u mee bij aanvang van een project. Dankzij onze jaren lange ervaring bieden we u gedegen advies bij de te nemen beslissingen, zodat u voor de beste oplossingen kunt kiezen. Wij leveren alleen producten van zeer goede kwaliteit, producten waar wij voor 100% achterstaan. Wij werken met een vast, eigen team zowel in Aalst als op locatie. Zo houden wij altijd toezicht op de kwaliteit.

Betrouwbaar in levering
Een goede service vinden wij zeer belangrijk, wij staan zes dagen per week voor u klaar. Wij kunnen zeer snel leveren, en dat betekent voor ons ook, afspraak is afspraak. Doen wij een belofte, dan komen wij die ook na.

Veelzijdig Van HORSSEN
Naast fabrikant van mobiele lekbakken is Van HORSSEN ook actief als zeilmakerij, in dakbedekkingen, coatings en permanente valbeveiliging.

 

"Ons familiebedrijf kent een lange geschiedenis in de ontwikkeling van kunststof. Wij werken met een eigen team met vaste medewerkers dat veel kennis en ervaring heeft opgebouwd. Kwaliteit vinden we zeer belangrijk, en door met onze eigen mensen te werken, kunnen wij u de kwaliteit garanderen, die wij u beloven."

Gijsbert van Horssen

 

www.vanhorssenbv.nl
www.vanhorssenvalbeveiliging.nl