De opvouwbare vloeistoflekbakken van Van HORSSEN zijn zeer toepasbaar bij werkzaamheden waar niets van de te verwerken vloeistof in de grond mag komen. Het lekbaksysteem is flexibel en duurzaam dankzij de eenvoudige aluminiumconstructie. De materiaalkeuze van het zeildoek stemt u af op uw behoeften, een belangrijk aspect is hierbij de resistentie tegen chemicaliën.

Milieuschade voorkomen
De standaard vloeistoflekbakken zijn eenvoudig te demonteren en te transporteren. Het materiaal is zowel opvouwbaar, als oprolbaar en daardoor snel in te zetten bij ongevallen en milieu-incidenten.

Diverse maten en maatwerk
De mobiele lekbakken leveren wij in standaard maten per hele meter. Maatwerk is altijd mogelijk. Wij denken graag met u mee en adviseren welke type lekbakken, maten en materialen voor u het beste werken.

Dankzij het aluminium systeem is het ook mogelijk om met een voertuig de lekbakken in te rijden. Het aluminium systeem zorgt ervoor dat de lekbakken uiterst stabiel zijn.

Rijplaten
Door gebruik te maken van de stabiele rijplaten onder of in uw lekbak, blijft het zeil optimaal in conditie. Van HORSSEN biedt u ook rijplaten in diverse maten, zodat ook uw maatwerk lekbak of lekbak goed is beschermd.

Mobiele lekmatten
Naast de opvouwbare lekbakken maken wij mobiele, flexibele vloeistoflekmatten die dankzij hun handige functionaliteiten zeer breed inzetbaar zijn.

De lekmatten hebben een opstaande buigbare rand waardoor het mogelijk is om de lekbak in te rijden. De opstaande rand buigt na de korte gewichtsbelasting direct weer terug in haar oorspronkelijke vorm.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mobiele en opvouwbare lekbakken? Neem direct contact met ons op.