Olie lekbak

Een lekbak zorgt ervoor dat gevaarlijke vloeistoffen niet in de grond terecht komen. De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn mobiel en daardoor eenvoudig op te zetten en te demonteren. Een olie lekbak is speciaal gemaakt om olie in op te vangen.

Wilt u direct informatie van onze specialist? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een olie lekbak?

Een lekbak is een speciale bak die vloeistofdicht is. Hierin worden vloeistoffen opgevangen die bijvoorbeeld vrijkomen bij een lekkage, tijdens het overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Een lekbak olie is een lekbak waarbij het materiaal speciaal geschikt is voor olie. Hierdoor wordt voorkomen dat de olie of andere gevaarlijke stoffen in aanraking kunnen komen met de grond. Met olie lekbakken wordt het milieu beter beschermd omdat gelekte olie op een veilige manier opgevangen kan worden.

Materiaal lekbak

Afhankelijk van de doeleinden van de lekbak wordt daar het materiaal op aangepast. Bij een project waarbij olie opgevangen moet worden wordt dus een ander soort materiaal gebruikt dan bij bijvoorbeeld een project met chemische stoffen. Daarom willen we graag van te voren weten wat de samenstelling gaat zijn van de vloeistof die opgevangen moet worden. Aan de hand hiervan kunnen wij een goed advies uitbrengen en kan de vloeistof de lekbak niet aantasten of alsnog door de lekbak heen lekken. Daarnaast is het ook van belang dat de lekbak voor olie groot genoeg is om om alle gelekte vloeistof op te kunnen vakken. Daarom kunt u bij ons een olie lekbak op maat afnemen.

Mobiele lekbakken

De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn mobiele lekbakken en daardoor eenvoudig te monteren en demonteren. Hierdoor kunnen de lekbakken eenvoudig vaker gebruikt worden. Mocht er eventueel schade ontstaan, dan kunt u dat in onze eigen werkplaats laten herstellen. Ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden. Doordat Van Horssen Lekbakken zelf producent is van de lekbakken, is het niet alleen mogelijk om maatwerk te af te leveren, maar hebben wij ook direct toezien op de kwaliteit. Daarnaast kunt wij hierdoor ook snelle levertijden garanderen en scherpe prijzen hanteren. Ook de lekbak olie is op maat verkrijgbaar.

Olie Lekbakken van Van Horssen Lekbakken

Wanneer u op zoek bent naar een olie lekbak met grote inzetbaarheid en aangepast naar het door u gewenste materiaal, bent u bij Van Horssen Lekbakken aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de inzetbaarheid van uw lekbak. Naast dat wij olie lekbakken te koop of te huur hebben, kunt u bij ons ook terecht voor een olie lekmat.