Olie lekbak

Een lekbak zorgt ervoor dat gevaarlijke vloeistoffen niet in de grond terecht komen. De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn mobiel en daardoor eenvoudig op te zetten en te demonteren. Een olie lekbak is speciaal gemaakt om olie in op te vangen.

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een olie lekbak?

Een olie lekbak is een speciale bak die vloeistofdicht is en ontworpen is om olie op te vangen. Hierdoor kan olie niet in aanraking komen met de grond en wordt voorkomen dat deze schadelijke stof in de bodem terechtkomt. Onze olie lekbakken zijn geschikt voor verschillende toepassingen en zijn verkrijgbaar in diverse maten en materialen.

Materiaal lekbak

Het materiaal van de lekbak is afhankelijk van het doel waarvoor deze gebruikt wordt. Bij het opvangen van olie wordt een ander soort materiaal gebruikt dan bijvoorbeeld bij het opvangen van chemische stoffen. Daarom is het belangrijk dat wij van tevoren weten welke vloeistof opgevangen moet worden. Op basis daarvan kunnen wij een goed advies geven en de juiste olie lekbak aanbieden. Zo voorkomen we dat de vloeistof de lekbak aantast of er alsnog doorheen lekt.

Mobiele opvangbak olie

Onze olie opvangbakken zijn mobiel en daardoor eenvoudig te monteren en demonteren. Dit zorgt ervoor dat de lekbakken vaker gebruikt kunnen worden en u zo kosten bespaart. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan aan de lekbak, dan kunnen wij deze in onze eigen werkplaats repareren of op locatie repareren. Als producent van onze eigen lekbakken garanderen wij niet alleen de kwaliteit, maar ook snelle levertijden en scherpe prijzen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor standaard olie lekbakken, maar ook voor maatwerk..

Olie Lekbakken van Van Horssen Lekbakken

Als specialist in lekbakken bieden wij verschillende soorten olie lekbakken aan die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of u nu een olie lekbak wilt kopen of huren, bij ons vindt u altijd de oplossing die u zoekt. Wilt u meer informatie of advies op maat? Neem dan direct contact met ons op of vul ons ‘bel me terug‘ formulier in.