Lekmatten voorkomen schade aan het milieu

Van HORSSEN Lekbakken maakt ook mobiele lekmatten die u zelf eenvoudig kunt plaatsen onder bijvoorbeeld verrijdbare voertuigen. Zo vangt u de lekkende vloeistoffen op die niet in de grond terecht mogen komen om schade aan het milieu te voorkomen.

Flexibele en duurzame lekmatten
De mobiele lekmatten zijn zeer flexibel, duurzaam en veelzijdig in te zetten. De lekmatten hebben een opstaande buigbare rand waardoor het mogelijk is om de lekbak in te rijden. De opstaande rand buigt na de korte gewichtsbelasting weer terug in haar oorspronkelijke vorm. Hierdoor kunnen de mobiele lekmatten op veel verschillende plekken gebruikt worden.

Resistent zeildoek
De materiaalkeuze van het zeildoek stemt u af op uw behoeften. Een belangrijk aspect is hierbij de resistentie tegen chemicaliën. Omdat onze lekmatten op maat gemaakt worden, kunnen we samen de materiaalkeuze van de lekmat afstemmen. Zo zorgen we ervoor dat het materiaal van de lekmat resistent is voor de gebruikte vloeistoffen en deze niet in deze grond terecht komen. De inhoud van deze lekmatten is minder dan van de mobiele lekbakken.

Lekmat op maat

Maatwerk lekmat

Op zoek naar een lekmat op maat? Ook dat is mogelijk, want wij leveren de mobiele lekmatten in iedere gewenste maat. Daarnaast wordt de materiaalkeuze van het zeildoek afgestemd op de vloeistoffen die in de lekmat komen. Daarom is het belangrijk om te weten wat de samenstelling van de vloeistoffen is. Zo kunnen wij met u mee denken en u adviseren welk type lekmat, van welk materiaal en in welke maat het beste voor u werkt. Mocht er door gebruik helaas schade ontstaan aan de mobiele lekmatten, dan kunt u de schade in onze werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekmatten direct opnieuw in kunt zetten. Ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op.