Materiaal lekbak

De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn eenvoudig op te zetten en demonteren door de eenvoudige aluminium constructie. Dit maakt de lekbakken flexibel en duurzaam, wat zorgt voor grote voordelen bij opdrachten waar het milieu van belang is, maar ook bij werkzaamheden waarbij de te verwerken vloeistof niet in de grond mag komen. Het materiaal van uw lekbak wordt afgestemd op uw wensen, ook wat betreft resistentie tegen chemicaliën.

Wilt u direct informatie van onze specialist? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een lekbak?

Een lekbak is een vloeistofdichte bak waarin het uitvloeisel van een lekkage opgevangen kan worden. Hiermee wordt voorkomen dat vocht, vuil of gevaarlijke stoffen in aanraking kunnen komen met de grond. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er een lekkage optreedt bij het overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Lekbakken worden geplaatst onder uiteenlopende goederen en zijn daarom verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten. Belangrijk is dat het materiaal van de lekbak is bestand tegen de vloeistoffen die er in worden opgevangen.

Materiaal lekbak

Van welk materiaal de lekbak gemaakt wordt, is afhankelijk van de doeleinden waar de lekbak voor gebruikt wordt. Het is belangrijk dat het materiaal resistent is tegen de door u te gebruiken vloeistof. Daarom willen wij altijd graag weten wat de samenstelling van de vloeistof is die door de lekbak opgevangen moet worden. Aan de hand hiervan kunnen wij een advies uitbrengen voor het te gebruiken zeildoekmateriaal. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat de lekbak van het juiste materiaal gemaakt is en bestendig is tegen chemicaliën. Daarnaast moet een lekbak altijd volledig vloeistofdicht zijn en over voldoende inhoud beschikken om alle gelekte vloeistoffen op te kunnen vangen. Hierdoor kan de gelekte vloeistof niet in de grond terecht komen.

Maatwerk

Van Horssen Lekbakken is producent van lekbakken en lekmatten. Hierdoor kunnen wij maatwerk afleveren. Wij denken graag met u mee en adviseren welke maat het beste voor u werkt. Doordat wij de lekbakken zelf produceren, hebben wij direct toezicht op de kwaliteit. Daarnaast kunnen wij daardoor snelle levertijden garanderen en worden scherpe prijzen gehanteerd. Mocht er na gebruik van de lekbak schade ontstaan dan kunt u de schade in onze werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekbakken direct opnieuw inzetbaar zijn. Ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Lekbakken van Van Horssen Lekbakken

Wanneer u op zoek bent naar een lekbak op maat aangepast op uw gewenste materiaal, bent u bij Van Horssen Lekbakken aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het materiaal voor uw lekbak.