Lekmatten

Van Horssen Lekbakken maakt mobiele lekmatten die u eenvoudig kunt opzetten, maar ook weer demonteren. Dit heeft grote voordelen bij calamiteiten waar het milieu in het geding is. Maar ook bij werkzaamheden waar niets van de te verwerken vloeistof in de grond mag komen. Ons systeem is door de eenvoudige aluminium constructie flexibel en duurzaam. De materiaalkeuze van het zeildoek wordt afgestemd op uw wensen, ook wat betreft resistentie tegen chemicaliën.

Wilt u meer informatie over de van Horssen Lekmatten? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een lekmat?

Een lekmat is een vloeistofdichte mat waarin het uitvloeisel van een lekkage opgevangen kan worden. Zo wordt voorkomen dat vocht, vuil of gevaarlijke stoffen in aanraking komt met de grond. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er een lekkage optreedt bij overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Lekmatten worden geplaatst onder uiteenlopende goederen en zijn daarom leverbaar in verschillende materialen en in verschillende formaten. Belangrijk is dat het materiaal van de lekmat bestand is tegen de vloeistoffen die er in worden opgevangen.

Waarom een lekmat bij van Horssen Lekbakken?

Van Horssen Lekbakken is zelf producent van lekmatten en lekbakken. Dat betekent dat wij direct toezicht hebben op de kwaliteit. Daarnaast kunnen wij snelle levertijden garanderen en worden er scherpe prijzen gehanteerd. Het is ook mogelijk om een lekmat bij ons te huren.

Maatwerk

De materiaalkeuze van het zeildoek wordt afgestemd op de vloeistoffen die in de lekmat komen. Daarom willen wij graag van u weten welke samenstelling deze heeft. Aan de hand hiervan krijgt u advies voor het te gebruiken materiaal. Hierna wordt de gewenste maat besproken. Wij denken graag met u mee en adviseren welke maat het beste voor u werkt. Mocht er na gebruik van de lekmat schade ontstaan dan kunt u de schade in onze werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekmatten direct opnieuw inzetbaar zijn. Ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

 

Opties en accessoires

Onze lekmat kan worden geleverd in een mooie opslagbak. Hierin past zowel de lekmat als het aluminium frame, waardoor het eenvoudig kan worden vervoerd. Ook zorgt de opslagbak ervoor dat de lekmat efficiënt kan worden opgeslagen, zodat herhaal gebruik mogelijk is.

Installatie Lekmat

Benieuwd hoe eenvoudig de installatie van onze lekmat is? Bekijk hieronder stapsgewijs onze instructie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze specialist!