Materiaalkeuze lekbakken wordt afgestemd op de vloeistof

Als eerste bepaalt u de juiste maat voor uw lekbak of lekmat. Vervolgens stemmen wij de materiaalkeuze van de lekbakken en van het zeildoek af op de vloeistof die in de lekbak opgevangen gaat worden. Het is belangrijk dat het materiaal resistent is tegen de door u te gebruiken vloeistof en hierdoor is maatwerk mogelijk.

Materiaalkeuze lekbak

Wij willen graag van u weten wat de samenstelling van de vloeistof(fen) is. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het materiaal resistent is tegen de vloeistof die in de lekbak gaat komen. Aan de hand hiervan brengen we een advies uit voor het te gebruiken zeildoekmateriaal. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de lekbak van het juiste materiaal gemaakt is en bestendig is tegen chemicaliën. Daarnaast moet een lekbak altijd volledig vloeistofdicht zijn en over voldoende inhoud beschikken. Dit om alle gelekte vloeistoffen op te kunnen vangen zodat deze niet in de grond terecht kan komen.

Maatwerk

Naast standaard lekbakken, is bij Van Horssen Lekbakken ook maatwerk mogelijk. Wij zijn zelf productent van lekbakken en lekmatten, waardoor wij met u mee kunnen denken en u kunnen adviseren welk materiaal het beste past bij de vloeistoffen die in de lekbak opgevangen moeten worden.

Wilt u weten wat in uw situatie de beste materiaalkeuze is? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.