Maatwerk in mobiele lekbakken en lekmatten

De mobiele lekbakken leveren wij in standaard maten, maar wij kunnen ook maatwerk lekbakken maken. Iedere gewenste maat is mogelijk. Wij helpen u graag met een goed advies om in uw situatie tot de best passende lekbak op maat te komen. Van welk materiaal de lekbak gemaakt wordt, hangt namelijk af van de doeleinden van de lekbak. Het is belangrijk dat het materiaal resistent is tegen de door u te gebruiken vloeistof. Daarom willen wij graag van u weten wat de samenstelling van de vloeistof(fen) is. Op deze manier kunnen wij een advies geven voor de beste materiaalkeuze zodat de lekbak bestendig is tegen de betreffende chemicaliën. Daarnaast moet de maatwerk lekbak altijd volledig vloeistofdicht zijn en over voldoende inhoud beschikken om de gelekte vloeistoffen op te kunnen vangen.

De mobiele lekmatten hebben geen standaard afmetingen, maar leveren wij in iedere gewenste maat. Deze lekmatten bieden u dankzij de flexibele randopstanden de mogelijkheid om met bijvoorbeeld een heftruck of mobiele kraan enz. de lekbak in te rijden. Dankzij de eenvoudige, maar zeer stabiele aluminiumconstructie bieden de lekbakken op maat de mogelijkheid om in volume meer vloeistoffen op te vangen.

De mobiele lekmatten en lekbakken worden op onze eigen locatie ontwikkeld en als pakket geleverd. De maatwerk lekbakken en lekmatten zijn eenvoudig te monteren. Indien gewenst komt het eigen team van Van Horssen de installatie voor u plaatsen.

Wilt u weten wat voor u de beste maat en materiaalkeuze is? Of wilt u ook een lekbak op maat? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.