Lekbakken

Van Horssen Lekbakken maakt mobiele lekbakken die u eenvoudig kunt opzetten, maar ook weer demonteren. Dit heeft grote voordelen bij calamiteiten waar het milieu in het geding is. Maar ook bij werkzaamheden waar niets van de te verwerken vloeistof in de grond
mag komen. Ons systeem is door de eenvoudige aluminium constructie flexibel en duurzaam. De materiaalkeuze van het zeildoek wordt afgestemd op uw wensen, ook wat betreft resistentie tegen chemicaliën.

Wilt u meer informatie over de van Horssen Lekbakken? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een lekbak?

Een lekbak is een vloeistofdichte bak, waarin het uitvloeisel van een lekkage opgevangen kan worden. Zo wordt voorkomen dat vocht, vuil of gevaarlijke stoffen in aanraking komen met de grond. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er een lekkage optreedt bij overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Lekbakken worden geplaatst onder uiteenlopende goederen en zijn daarom leverbaar in verschillende materialen en in verschillende formaten. Belangrijk is dat het materiaal van de lekbak bestand is tegen de vloeistoffen die er in worden opgevangen.

Waarom een lekbak bij van Horssen?

Werkt u vaak met chemische stoffen die niet in aanraking mogen komen met de grond? Dan is Van Horssen Lekbakken uw specialist. Wij zijn zelf producent van lekbakken en lekmatten. Dat betekent dat wij direct toezicht hebben op de kwaliteit, de eisen waar een systeem aan moet voldoen en altijd op maat kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij snelle levertijden garanderen en worden er scherpe prijzen gehanteerd. Het is ook mogelijk om een lekbak bij ons te huren.

Maatwerk

De materiaalkeuze van het zeildoek wordt afgestemd op de vloeistoffen die in de lekbak komen. Daarom willen wij graag van u weten welke samenstelling deze heeft. Aan de hand hiervan krijgt u advies voor het te gebruiken materiaal. Hierna wordt de gewenste maat besproken. Wij denken graag met u mee en adviseren welke maat het beste voor u werkt. Mocht er na gebruik van de lekbak schade ontstaan dan kunt u de schade in onze werkplaats vakkundig laten herstellen, zodat u de lekbakken direct opnieuw inzetbaar zijn. Ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

 

Opties en accessoires

Onze lekbak kan worden geleverd in een mooie opslagbak. Hierin past zowel de lekbak als het aluminium frame, waardoor het eenvoudig kan worden vervoerd. Ook zorgt de opslagbak ervoor dat de lekbak efficiënt kan worden opgeslagen, zodat herhaal gebruik mogelijk is.

Installatie Lekbak

Benieuwd hoe eenvoudig de installatie van onze lekbak is? Bekijk hieronder stapsgewijs onze instructie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze specialist!