Van Horssen Lekbakken biedt essentiële lekbakken voor gevaarlijke stoffen. Deze bakken zijn speciaal ontworpen voor veilige opslag en hantering. Ze verminderen het risico op lekkages en verspreiding van schadelijke stoffen. Onze lekbakken voorkomen milieuverontreiniging en beschermen personeel en omgeving. Ze zorgen voor een veilige werkomgeving en naleving van milieuvoorschriften. Met onze lekbakken waarborgt uw bedrijf de veiligheid en gezondheid van medewerkers en consumenten.

Verplaatsbare lekbakken voor gevaarlijke stoffen

De verplaatsbare lekbakken kunnen wij u ook als mat leveren. Deze opvangmatten bieden dankzij de flexibele randopstanden de mogelijkheid om met een heftruck de opvangbak in te rijden. De mobiele lekbakken bieden dankzij de eenvoudige, maar zeer stabiele aluminiumconstructie de mogelijkheid om meer gevaarlijke vloeistoffen op te vangen. Deze opvangbakken zijn inzetbaar voor andere toepassingen.

Materialen van de Lekbakken

De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn aanpasbaar voor diverse vloeistoffen. Ze zijn beschikbaar in materialen zoals kunststof, staal en RVS. Deze materialen garanderen duurzaamheid, zelfs onder extreme omstandigheden. Onze lekbakken voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit verzekert uw bedrijf van een veilige oplossing voor gevaarlijke vloeistoffen. We adviseren het beste materiaal op basis van uw specifieke lekbak op maat.

Meer informatie over de lekbakken voor gevaarlijke stoffen

De opvangbakken worden op onze eigen locatie ontwikkeld en als pakket geleverd. De opvangbakken zijn eenvoudig te monteren en indien gewenst kan Van Horssen u helpen.

Wilt u weten wat voor u de beste maat en materiaalkeuze is? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.