De Lekbakken van Van Horssen Lekbakken worden gebruikt om gevaarlijke stoffen op een veilige manier op te slaan, te verzamelen en te verwerken. Deze lekbakken zijn ontworpen om het risico op lekkage of verspreiding van gevaarlijke materialen drastisch te verminderen en om ongewenste incidenten en milieuverontreiniging te voorkomen. Onze lekbakken bieden een betrouwbare oplossing voor het opslaan en verwerken van gevaarlijke stoffen, waardoor u als bedrijf  de juiste maatregelen kan nemen om de medewerkers, omgeving en consumenten te beschermen tegen de schadelijke effecten van gevaarlijke stoffen.

Verplaatsbare lekbakken voor gevaarlijke stoffen

De verplaatsbare lekbakken kunnen wij u ook als mat leveren. Deze opvangmatten bieden dankzij de flexibele randopstanden de mogelijkheid om met een heftruck de opvangbak in te rijden. De mobiele lekbakken bieden dankzij de eenvoudige, maar zeer stabiele aluminiumconstructie de mogelijkheid om meer gevaarlijke vloeistoffen op te vangen. Deze opvangbakken zijn inzetbaar voor andere toepassingen.

Materialen van de Lekbakken

Lekbakken van Van Horssen Lekbakken kunnen worden aangepast aan uw specifieke vloeistof die moet worden opgevangen. De lekbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, staal en RVS. Deze materialen bieden een sterk en duurzaam product dat bestand is tegen de meest extreme omstandigheden. Bovendien zijn deze lekbakken gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen, waardoor uw bedrijf een veilige en betrouwbare oplossing krijgt voor het opvangen van gevaarlijke vloeistoffen. aan de had van uw situatie kunnen wij bepalen welk materiaal het beste voor u is. 

Meer informatie over de mobiele lekbak op maat

De opvangbakken worden op onze eigen locatie ontwikkeld en als pakket geleverd. De opvangbakken zijn eenvoudig te monteren en indien gewenst kan Van Horssen u helpen.

Wilt u weten wat voor u de beste maat en materiaalkeuze is? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.