Lekbak opbouwen

Een lekbak zorgt ervoor dat gevaarlijke vloeistoffen niet in de grond terecht komen. De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn mobiel en daardoor is de lekbak eenvoudig op te bouwen. Vooral bij calamiteiten waarbij het milieu belangrijk is, heeft een lekbak grote voordelen.

Wilt u direct informatie van onze specialist? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een lekbak?

Een lekbak is een speciale bak die vloeistofdicht is. Hierin worden vloeistoffen opgevangen die bijvoorbeeld vrijkomen bij een lekkage, tijdens het overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Hierdoor wordt voorkomen dat olie of een andere gevaarlijke stof in aanraking kan komen met de grond. Met lekbakken wordt het milieu beter beschermd omdat gelekte vloeistoffen op een veilige manier opgevangen kunnen worden. Een lekbak kan worden geplaatst onder uiteenlopende goederen en zijn daarom beschikbaar in verschillende materialen en in verschillende formaten. Bij het kiezen van het materiaal is het belangrijk dat de lekbak bestand is tegen de vloeistoffen die er in worden opgevangen.

Een lekbak opbouwen

De lekbakken van Van Horssen Lekbakken hebben een eenvoudige aluminium constructie. Hierdoor zijn de lekbakken eenvoudig op te bouwen en te demonteren. Dit maakt de lekbakken flexibel en duurzaam. De materiaalkeuze van het zeildoek kan worden afgestemd op uw wensen, ook wat betreft resistentie tegen chemicaliën.

Mobiele lekbakken

Onze lekbakken zijn mobiele lekbakken en zijn daardoor eenvoudig op te bouwen en te demonteren. Hierdoor kunnen de lekbakken eenvoudig meerdere keren gebruikt worden. Eventuele schade kan in onze eigen werkplaats hersteld worden, maar ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden. Doordat Van Horssen Lekbakken zelf producent is van de lekbakken, is het niet alleen mogelijk om maatwerk te af te leveren, maar hebben wij ook direct toezicht op de kwaliteit. Daarnaast kunt wij hierdoor ook snelle levertijden garanderen en scherpe prijzen hanteren.

Lekbakken opbouwen met Van Horssen Lekbakken

Wanneer u op zoek bent naar een makkelijk op te bouwen lekbak met grote inzetbaarheid, bent u bij Van Horssen Lekbakken aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het opbouwen van uw lekbak.