Een lekbak op maat is een perfecte oplossing om vloeistoffen, zoals olie, brandstof, water, chemicaliën en andere lekkages in uw bedrijf te verzamelen. Ze zijn eenvoudig aan te passen en te installeren, waardoor uw bedrijf de juiste oplossing krijgt voor het opvangen van vloeistoffen. Wij bieden een veilige, betrouwbare en effectieve manier om lekkages op te vangen via mobiele opvangbakken.

Verplaatsbare lekbak op maat

De verplaatsbare opvangbakken kunnen wij u ook als mat leveren. Deze opvangmatten bieden dankzij de flexibele randopstanden de mogelijkheid om met een heftruck de opvangbak in te rijden. De mobiele opvangbakken bieden dankzij de eenvoudige, maar zeer stabiele aluminiumconstructie de mogelijkheid om meer vloeistoffen op te vangen. Deze opvangbakken zijn inzetbaar voor andere toepassingen.

Materialen van de Lekbakken

Lekbakken op maat van Van Horssen Lekbakken kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, staal en RVS. Deze materialen bieden een sterk en duurzaam product dat bestand is tegen de meest extreme omstandigheden. Bovendien zijn deze lekbakken gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen, waardoor uw bedrijf een veilige en betrouwbare oplossing krijgt voor het opvangen van vloeistoffen. aan de had van uw situatie kunnen wij bepalen welk materiaal het beste voor u is. 

Meer informatie over de mobiele lekbak op maat

De opvangbakken worden op onze eigen locatie ontwikkeld en als pakket geleverd. De opvangbakken zijn eenvoudig te monteren en indien gewenst komt het eigen team van Van HORSSEN u bij de installatie helpen.

Wilt u weten wat voor u de beste maat en materiaalkeuze is? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.