Een op maat gemaakte lekbak biedt een voortreffelijke oplossing voor het verzamelen van diverse vloeistoffen, zoals olie, brandstof, water, chemicaliën en andere lekkages in uw bedrijfsomgeving. Onze aanpasbare en gemakkelijk te installeren lekbakken voorzien uw bedrijf op een veilige, betrouwbare en effectieve wijze van de juiste vloeistofopvang. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige mobiele opvangbakken op maat waarmee u lekkages op een verantwoorde wijze kunt voorkomen.

Verplaatsbare lekbak op maat

Ook kunnen wij u de verplaatsbare opvangbakken leveren als mat. Dankzij de flexibele randopstanden bieden deze opvangmatten de mogelijkheid om met een heftruck de opvangbak te betreden. De mobiele opvangbakken, voorzien van een eenvoudige maar uiterst stabiele aluminiumconstructie, stellen u in staat om een grotere hoeveelheid vloeistoffen op te vangen. Bovendien zijn deze opvangbakken inzetbaar voor diverse toepassingen.

Materialen van de Lekbakken

Bij Van Horssen Lekbakken passen we ons aan uw wensen aan. Onze lekbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, staal en RVS. Deze hoogwaardige materialen bieden een sterk en duurzaam product dat bestand is tegen zelfs de meest extreme omstandigheden. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een veilige en betrouwbare oplossing krijgt voor het opvangen van vloeistoffen. Laat ons uw situatie beoordelen, zodat we het beste materiaal voor u kunnen bepalen.

Meer informatie over de mobiele lekbak op maat

Wij ontwikkelen opvangbakken op onze eigen locatie en leveren ze als pakket. Deze opvangbakken zijn gemakkelijk te monteren en als u dat wenst, staat ons eigen team van Van Horssen voor u klaar om u te helpen bij de installatie.

Wilt u weten wat voor u de beste maat en materiaalkeuze is? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.