In het kader van veilig werken met gevaarlijke stoffen is het van essentieel belang om de passende voorzorgsmaatregelen te treffen. Een onmisbaar component hierbij is de lekbak voor gevaarlijke stoffen. Binnen Van Horssen Lekbakken hebben wij ons toegelegd op het ontwerp, de productie en de levering van hoogwaardige lekbakken die geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Waarom zijn lekbakken voor gevaarlijke stoffen belangrijk?

Onze Lekbakken voor gevaarlijke stoffen zijn ontworpen met het doel om schade en vervuiling te voorkomen in geval van lekkage of morsing van gevaarlijke stoffen. Ze dienen niet alleen als veiligheidsmaatregel voor het personeel, maar ook ter bescherming van het milieu. Bij het werken met gevaarlijke stoffen is het van uiterst belang om mogelijke risico's tot een minimum te beperken en te voorkomen dat stoffen in het milieu terechtkomen.

Waarom een lekbak van Van Horssen Lekbakken?

Het is belangrijk om de lekbak regelmatig te controleren op eventuele lekkages en de lekbak tijdig schoon te maken en te onderhouden. Daarnaast is het belangrijk om de lekbak op een vlakke ondergrond te plaatsen en de stoffen op de juiste manier te plaatsen in de lekbak. Daarom bieden wij ook deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw toepassing.

Meer informatie over de lekbakken voor gevaarlijke vloeistoffen

Wil je graag meer weten over onze lekbakken voor gevaarlijke vloeistoffen of ben je op zoek naar advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van specialisten staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies.