Vanaf 1942 is Van Horssen Lekbakken gespecialiseerd in het verwerken van topkwaliteit materiaal voor het maken van lekbakken. Door de jaren heen hebben we ons aanbod aan producten verder ontwikkeld. Hierdoor hebben we een uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd. Onze kennis over kunststof is hierbij nauw gevolgd. Wij kunnen u in iedere situatie helpen bij het vinden van de juiste kunststof lekbak

Wat voor kunststof lekbakken bieden wij aan?

Wij bieden kunststof lekbakken op maat aan. Om de juiste materiaal keuze te maken, is het belangrijk om te weten wat voor vloeistoffen erin terecht gaan komen. Wij adviseren dan welke kunststof lekbak het beste is voor uw situatie en staan u bij bij het kiezen van de juiste maat. Of het nu gaat om een grote of lage mobiele lekbak, wij denken graag met u mee. Mocht er na gebruik schade ontstaan, dan kunnen we de lekbakken in onze werkplaats vakkundig herstellen of repareren.

Voordelen van onze Kunststof lekbakken

Van Horssen Lekbakken biedt een uitstekende oplossing voor het voorkomen van lekkage D.M.V kunststof lekbakken. Deze lekbakken zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en leveren uitstekende prestaties. Hier zijn enkele voordelen van deze lekbakken:

  • Voorkomen dat gevaarlijke stoffen in het milieu komen.
  • de lekbakken zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof, waardoor ze licht van gewicht zijn. Dit maakt het gemakkelijk om ze te verplaatsen en te installeren.
  • de kunststof lekbakken kunnen op maat gemaakt worden aan uw specifieke behoeften.
  • het voorkomen dat er schade komt aan uw pand of grond.

Met deze voordelen bieden de kunststof lekbakken van Van Horssen een uitstekende oplossing voor het voorkomen van lekkage. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en veilig.

Meer informatie over de lekbakken?

De lekbakken worden op onze eigen locatie ontwikkeld en als pakket geleverd. De opvangbakken zijn eenvoudig te monteren en indien gewenst kan Van Horssen u helpen.

Wilt u weten wat voor u de beste maat en materiaalkeuze is? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen uw wensen.