Materiaal lekbak

Een lekbak zorgt ervoor dat gevaarlijke vloeistoffen niet in de grond terecht komen. De lekbakken van Van Horssen Lekbakken zijn mobiel en daardoor eenvoudig op te zetten en te demonteren. Hierdoor is de inzetbaarheid van onze lekbakken zeer groot en kunnen ze voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Wilt u direct informatie van onze specialist? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een lekbak?

Een lekbak is een speciale bak die vloeistofdicht is. In deze lekbak wordt het uitvloeisel van een lekkage opgevangen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er een lekkage optreedt bij het overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Hierdoor wordt voorkomen dat vocht, vuil of gevaarlijke stoffen in aanraking kunnen komen met de grond. Lekbakken worden voor allerlei uiteenlopende projecten en onder verschillende goederen gebruikt. Om de inzetbaarheid te verhogen, zijn de lekbakken verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Inzetbaarheid lekbak

De inzetbaarheid van de lekbakken van Van Horssen Lekbakken is zeer groot. Doordat de lekbakken mobiel zijn, kunnen ze op veel verschillende plekken ingezet worden. Daarnaast zijn de lekbakken snel en eenvoudig te monteren en demonteren. Dit maakt de inzetbaarheid van de lekbaar zeer groot. Door gebruik te maken van stabiele kunststof rijplaten onder of in uw lekbak blijft het zeil in optimale conditie, ook tijdens calamiteiten.

Maatwerk

Van Horssen Lekbakken is zelf producent van lekbakken en lekmatten. Hierdoor is het mogelijk om ook maatwerk af te leveren. Door met u mee te denken, kunnen wij daarnaast het beste advies geven wat betreft de maat en het geschikte materiaal. Doordat wij zelf produceren, hebben wij direct toezicht op de kwaliteit. Daarnaast kunnen wij hierdoor snelle levertijden garanderen en scherpe prijzen hanteren. Mocht er eventueel schade ontstaan, dan kunt u dat bij ons in de werkplaats vakkundig laten herstellen. Hierdoor zijn de lekbakken opnieuw direct inzetbaar. Maar ook reparatie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Lekbakken van Van Horssen Lekbakken

Wanneer u op zoek bent naar een lekbak met grote inzetbaarheid en aangepast naar het door u gewenste materiaal, bent u bij Van Horssen Lekbakken aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de inzetbaarheid van uw lekbak.