Flexibele lekbak

Een flexibele lekbak van Van Horssen Lekbakken is eenvoudig op locatie op te bouwen. Met deze lekbakken voorkomt u dat ongewenste en gevaarlijke vloeistoffen in de bodem kunnen lekken. Dit heeft grote voordelen bij calamiteiten waarbij het milieu in het geding is. Bij ons vind je flexibele lekbakken die eenvoudig te monteren en demonteren zijn. Hierdoor kunnen ze meerdere rondes mee en is de inzetbaarheid van onze lekbakken zeer groot. Op deze manier kunnen de lekbakken voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Wilt u direct informatie van onze specialist? Neem dan direct contact op of vul ons 'bel me terug' formulier in!

Voordelen

  • Zeer slijtvast materiaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle levertijden
  • 100% maatwerk
  • Advies op maat van onze specialist

Wat is een lekbak?

Een lekbak is een speciale bak die vloeistofdicht is. In deze lekbak wordt het uitvloeisel van een lekkage opgevangen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er een lekkage optreedt bij het overpompen van vloeistoffen of bij het druipen van een vloeistof uit een verpakking. Hierdoor wordt voorkomen dat vocht, vuil of gevaarlijke stoffen in aanraking kunnen komen met de grond. Lekbakken worden voor allerlei uiteenlopende projecten en onder verschillende goederen gebruikt. Om de inzetbaarheid te verhogen, zijn de lekbakken verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten.

Mobiele lekbak

De flexibele lekbakken van Van Horssen Lekbakken zorgen voor veel mobiliteit. Hierdoor is de inzetbaarheid van de lekbakken zeer groot en kunnen de bakken op verschillende plekken ingezet worden. Daarnaast zijn de lekbakken eenvoudig en snel op te bouwen en te demonteren. Dit maakt de inzetbaarheid van de lekbak zeer groot. Door gebruik te maken van stabiele kunststof rijplaten onder of in uw lekbak blijft het zeil in optimale conditie, ook tijdens calamiteiten.

Diverse maten en maatwerk

Standaard worden de flexibele lekbakken geleverd per hele meter, maar doordat Van Horssen Lekbakken zelf producent is van lekbakken en lekmatten, is maatwerk altijd mogelijk. We denken met u mee en geven het beste advies wat betreft de maat en het geschikte materiaal. Daarnaast hebben wij doordat wij zelf produceren direct toezicht op de kwaliteit en kunnen wij hierdoor snelle levertijden en scherpe prijzen hanteren.

Flexibele lekbakken van Van Horssen Lekbakken

Wanneer u op zoek bent naar een flexibele lekbak aangepast naar het door u gewenste materiaal, bent u bij Van Horssen Lekbakken aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met de inzetbaarheid van uw lekbak.